фото: PixabayПарите идват както от федерални, така и от държавни субсидии

...
фото: PixabayПарите идват както от федерални, така и от държавни субсидии
Коментари Харесай

Калифорнийският университет предлага стипендии на студентите, за да ползват ваканция тази пролет

фото: Pixabay

Парите идват както от федерални, по този начин и от държавни дотации за битка с COVID-19.

Други университети пък изцяло отстраниха пролетните ваканции.

Тъй като феновете на пролетните ваканции и слънцето започнаха да се стичат към плажни дестинации в американските щати Флорида и Тексас - значително не носещи маски и неспазващи физическа отдалеченост, здравните специалисти още веднъж приканват всички американци да си останат вкъщи.

Експертите предлагат хората да не пътуват през тази пролетна почивка, а да отсрочат проектите си за идната година, съгласно The ​​Washington Post. „ Дори за тези, които са имунизирани, е значимо да заобикалят пътувания, с цел да понижат шанса за разпространяване на COVID-19, “ се споделя в рекомендацията на управляващите, написа profit.bg.

За да обезпечи тласък за студентите да останат в кампуса по време на пролетната почивка, Калифорнийският университет - Дейвис предлага стипендии от 75 $.

 

Университетът си партнира с организацията Healthy Davis Together, с цел да предложи безвъзмездните средства, които могат да бъдат употребявани в четири посоки - Бъди деен, Бъди артистичен, Подобряване на дома и Нека си останем у дома.

След като самодейността среща възторжената реакция на студентите, цената на безвъзмездните средства е увеличена. Парите идват както от федерални, по този начин и от държавни дотации за битка с COVID-19, както и от филантропски дарения за програмата Health Davis Together.

Една трета от получателите на безплатни средства са избрали да употребяват своите 75 $ в категорията Подобряване на дома. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР